JESSE ALANKO

BASSO & LAULU

 Jessen musiikillinen tausta ulottuu 2000- luvun alkuun, kun hän kuului Valkeakoskelaiseen heavy metal rykmentti Arctifalliin, joka oli tuolloin yksi suosituimpia yhtyeitä Pirkanmaalla. Tuo bändi soitti sadoissa eri tapahtumissa ja voitti myös useita kilpailuja. Monialaisen äänensä ansiosta pystyy alataajuuksien suurvisiiri laulaa luikauttaa biisin kuin biisin halliten eri genrejä.

RAULI VARTIAINEN

 Jo reilut 20-vuotta rumpuja soittanut leppoisa rytmiikan monitaituri on läpäissyt monet suuret ja tunnetut coverit omalla lahjakkaalla mielikuvituksellaan tuoden coverointiin elävyyttä. Monia kokoonpanoja on takana joista viimeisimmät ovat poprock yhtye Floaded sekä Apulantaa tributoiva Viivakoodit. 

RUMMUT

TUOMAS LEHTONEN

KITARA, KOSKETTIMET, TAUSTALAULU & RÄPPI

 Tämä nuorukainen tuo omalla valtaisalla energiallaan uutta puhtia muihin jäseniin, halliten oman soitto-osaamisensa lisäksi myös ääni, valo ja media tuotantoa. Orkesterimme on saanut laajempaa ulottuvuutta coverointiin joilloin voimme hyödyntää tätä valtaisaa kokemusta siellä missä sitä eniten tarvitsemme, reeneissä ja keikoilla tietenkin. Musiikillista taustaa kaikissa sen olomuodoissaan on tälle kertynyt jo tuhansia tunteja ja se näkyy taitona olla ammattilainen.

JARI KOIVISTO

KITARA & TAUSTALAULU

 Tuhansia kuulijoita viihdyttänyt hurmaava taituri on keikkaillut jo yli 30-vuotta saaden yleisön viihtymään kitarasoinnillaan sekä lauluillaan.Jari on vaikuttanut Valkeakoskelaisessa Jeesut ja Sateenvarjo orkesterissa joka oli tuolloin kultaisella 80- ja 90- luvuilla kultaakin arvokkaampi kokoonpano. Tämä tunteiden tulkitsija valloittaa tänä päivänä orkesterimme lisäksi Duo Paperitähdet kitararyhmittymässä sekä sooloartistina Jalmari Koikkalaisena.